Vi har rigtig mange, der gerne vil holde deres fødselsdag hos os, og derfor har vi også et lækkert fødselsdagstilbud, hvor du får en masse gratis lækkerier helt uden at skulle have en krone op af lommen. Tilbuddet giver dig muligheden for at invitere dine venner og få lidt ekstra, netop fordi det er din fødselsdag.

For os er det helt ok, at det ikke er præcis din fødselsdag på dagen, men for at vi kan holde lidt styr på det, er betingelsen at du har haft eller har fødselsdag indenfor en måned fra datoen du holder festen.

Vi tilbyder to forskellige løsninger til din fødselsdagsfest, alt efter, hvor mange gæster du tager med.

1) 15 personer eller flere: Hvis I er 15 personer eller flere, tilbyder vi dig 1 flaske gratis sprut m. vand, en flaske Bubbles og et reserveret område på klubben. Den eneste betingelse er, at I kommer inden klokken 22.00.

2) Færre end 15 personer: Hvis I kommer færre end 15 personer, tilbyder vi jer alle en gratis cocktail i baren. Den eneste betingelse er, at I kommer inden klokken 22.00.

Er I mange flere end 15 personer, kan vi helt sikkert finde ud af et eller andet, som rækker ud over ovenstående. Så tøv ikke med at skrive eller ringe til os.

Udfyld formularen herunder eller ring på 31601100, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kønsfordeling
Flest mændFlest kvinderBlandet